Viisi vuodenaikaa HOIVA – Kotihoivaa ikääntyville ja pitkäaikaissairaille

Viisi vuodenaikaa HOIVA palvelee ikääntyviä tai vakavasti sairastuneita yksityisiä asiakkaita oman kodin rauhassa niin pitkään kun palvelulle on tarvetta. Viisi vuodenaikaa HOIVA on tukenasi silloin kun kotihoitoa ja hoivaa tarvitaan enemmän. Mikäli avun tarpeen voidaan ennustaa kasvavan ajan myötä esim. etenevän sairauden takia, voimme aloittaa kotipalvelun jo matalammalla kynnyksellä. Asiakkaan sairaus tai toipuminen onnettomuudesta on vaikea paikka myös läheisille. Pyrimme toimimaan hienotunteisesti, kuuntelemaan herkällä korvalla ja tukemaan koko perheen hyvinvointia.

 ***

Asiakas saa ympärilleen tutun ja pysyvän hoitajatiimin, joka palvelee kotona tarvittaessa ympäri vuorokauden. Tarpeen vaatiessa pystytämme asiakkaan kotiin modernin, huipputason kotisairaalan. Sairaanhoidollisen tuen lisäksi tutun hoitajan kanssa pyritään ylläpitämään oman näköistä elämää ja löytämään uusia iloa tuottavia asioita muuttuneessa elämäntilanteessa. Tähän saattaa liittyä vaikkapa kulttuuriharrastuksia, matkustamista rakkaisiin paikkoihin ja ravintolaillallisia, joten on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaan ja hoitajan henkilökemiat sopivat hyvin yksiin.

 ***

Hoitajamme ovat huolella valittuja, suositusten perusteella valikoituja alansa huippuammattilaisia, jotka kantavat vastuun parhaan mahdollisen hoivan kokonaisuudesta. Meille hakeutuvilla työntekijöillä on ainutlaajuisia lahjoja kohdata, palvella ja toimia ammatillisiesti arvokkaasti, taitavasti ja sydämellä. Hoito saattaa koostua kattavasta valikoimasta lääkinnällisiä, toiminnallisia sekä yleiseen hyvinvointiin ja turvallisuuteen liittyviä palveluita. Pidämme henkilökunnastamme hyvää huolta ja pyrimme näin varmistamaan, että samat tutut hoitajat pysyvät asiakkaan tukena.

 

Viisi vuodenaikaa VOIMA – Kotisairaala ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville

Viisi vuodenaikaa VOIMA on vaativaan ympärivuorokautiseen hoitoon tarkoitettu kotisairaala-palvelu. Kotisairaala mahdollistaa sairaalatasoisen hoidon omassa kodissa. Hoito tapahtuu oman lääkärin valvonnassa. Viisi vuodenaikaa VOIMA -kotisairaalan tuella voidaan mm. nopeuttaa kotiutusta sairaalasta. Se on hyvä vaihtoehto myös niille asiakkaille, jotka tarvitsevat suonensisäistä antibioottihoitoa tai nesteytystä. On ihana toipua ja kerätä voimia omassa kodissa tuttujen hoitajien tukemana.

Jokainen kotisairaala räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Asiakaskertomus

”Taidanpa istuttaa päärynäpuun, tokaisin kun täytin 70 vuotta. Ystäväni pitivät ideaa hassuna epäillen ehtisinkö enää nauttimaan sen sadosta. Niin vaan kallioiseen saareen soudettiin multaa ämpäri kerrallaan, ja taimi löysi lämpimän ja suojaisan kasvupaikkansa. 80 vuotta täytettyäni saaresta oli jo lukuisina kesinä kannettu korikaupalla makeita ja herkullisia päärynöitä.”

Istumme kaupunkikodin keittiössä valmistamassa päärynäpiirakkaa. Minä kotihoitajan roolissa ja seurassani pariskunta: sharminsa säilyttänyt muistisairas herra ja hänen viehättävä, omaishoitajana toiminut rouvansa. 

Tunnen kiitollisuutta tästä päivästä ja näistä vuosista. Sairaus ei ole meitä nujertanut, se on vain muuttanut elämäämme. Kiitos, kun mahdollistit meille kauniin kesäpäivän saaressa ja autoit meitä vielä kantamaan täyden korillisen päärynöitä tänne kotiin. On ihanaa, että olet arjessamme läsnä ja helpotat elämäämme.  Sinun ansiostasi olemme voineet jatkaa täällä kotona meidän itsemme näköistä elämää.”

 

Palvelemme arkisin 9-16

 050 471 9660

Satu Manner

satu(at)viisivuodenaikaa.com

Heidi Hakanen

heidi(at)viisivuodenaikaa.com

Puhelin

050 471 9660

 

Y-tunnus

2944722-8

a

 

Palvelemme arkisin 9-16

050 471 9660

 

 

Ota yhteyttä

© Viisi vuodenaikaa | Suunnittelu Z-Factory 2019 | Valokuvat © Milla von Konow

Pin It on Pinterest

Share This