Viisi vuodenaikaa SYLI – Erityistarpeisten asiakkaiden ja vaativan kuntoutuksen kotihoivaa kaiken ikäisille

Tarjoamme kunnille, kaupungeille ja sairaanhoitopiireille mahdollisuuden ulkoistaa vastuullemme erityisen vaativan vammaisten henkilöiden kotihoidon ja vanhusten kotihoidon. Viisi vuodenaikaa SYLI on kokonaisvaltainen erityistarpeisten asiakkaiden ja vaativan kuntoutuksen kotipalvelu kaiken ikäisille asiakkaille mm. vammaisille tai vammautuneille lapsille ja aikuisille, keskosvauvoille vanhempineen, pitkäaikaissairaille, hengityshalvauspotilaille ja saattohoidossa oleville potilaille.

***

Viisi vuodenaikaa SYLI on räätälöity hoivapalvelu, joka toteutetaan asiakkaan oman kodin turvassa. Pystymme järjestämään nopeasti asiakkaan tilannetta parhaiten palvelevan hoitotiimin ja tarvittaessa kokonaisen kotisairaalan. Tiimimme saadaan kasvamaan nopeasti hoidon tarpeen kasvaessa. Arvioimme asiakkaan tuen tarvetta ja mukautamme palvelua tilanteen ja tarpeiden mukaan. Otamme kokonaisvaltaisen vastuun asiakkaan hoidon suunnittelusta ja toteutuksesta.

 ***

Palveluksessamme on moniammatillinen sosiaali- ja terveysalan osaajajoukko. Kaikki hoitajamme ovat läpäisseet korkeat valintakriteerit mm. vahvat suositukset edellisiltä työnantajilta. Hoitotiimit pyritään pitämään mahdollisimman pysyvinä, jotta asiakkaalla olisi mahdollisuuksien mukaan kotonaan samat tutut hoitajat.

 ***

Suhtaudumme korkealaatuisen palvelumme kehittämiseen ja tuottamiseen suurella intohimolla. Henkilöstömme hyvinvointi ja mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen ovat meille avainasemassa. Kuuntelemme herkällä korvalla palautetta ja toiveita niin tilaajalta, asiakkaalta kuin heidän läheisiltään.

 

Viisi vuodenaikaa VOIMA – Kotisairaala ympärivuorokautista hoitoa tarvitseville

Viisi vuodenaikaa VOIMA on vaativaan ympärivuorokautiseen hoitoon tarkoitettu kotisairaala-palvelu. Kotisairaala mahdollistaa sairaalatasoisen hoidon omassa kodissa. Hoito tapahtuu oman lääkärin valvonnassa. Viisi vuodenaikaa VOIMA -kotisairaalan tuella voidaan mm. nopeuttaa kotiutusta sairaalasta. Se on hyvä vaihtoehto myös niille asiakkaille, jotka tarvitsevat suonensisäistä antibioottihoitoa tai nesteytystä. On ihana toipua ja kerätä voimia omassa kodissa tuttujen hoitajien tukemana.

Jokainen kotisairaala räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Asiakaskertomus

Suloinen Pikku-Iida syntyi perheen kolmantena lapsena. Pian syntymän jälkeen todettiin vakavia terveydellisiä ongelmia ja kromosomipoikkeama. Hengitysvaikeudet veivät Iidan pitkäksi ajaksi sairaalaan, ja hoito muuttui yhä haastavammaksi. Vaikea tilanne jatkui vuosia ja perhe tarvitsi helpotusta arkeensa. Hoitotiimimme sai sydämen asiaksi luoda  Iidalle turvalliset olosuhteet omaan kotiin ja helpotusta arkeen koko perheelle. Iida joutui  leikkaukseen suureen sairaalaan. Hän oli kriittisessä tilassa, eikä ollut herännyt moneen päivään. Tuttu hoitaja tuli paikalle hyvästelläkseen Iidan. Hän silitti Iidan kättä ja lauloi oravalaulun. Iidan silmiin nousi kyyneleitä ja pian hän yritti laulaa mukana. Mikä tunne huoneen valtasikaan, ei yksiäkään kuivia silmäpareja. Pikkuhiljaa Iida piristyi ja pääsi takaisin omaan kotiin odottamaan oppivelvollisuuden alkua.

Palvelemme arkisin 9-16

050 471 9660

Satu Manner

info@viisivuodenaikaa.com

Heidi Hakanen

info@viisivuodenaikaa.com

Puhelin
050 471 9660
050 321 3543

 

Y-tunnus

2944722-8

Palvelemme arkisin 9-16

050 471 9660

050 321 3543

 

 

Ota yhteyttä

© Viisi vuodenaikaa | Suunnittelu Z-Factory 2019 | Valokuvat © Milla von Konow

Pin It on Pinterest

Share This